Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - in deze variant zit cheddar en gestoofde ui.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
Gele paprika
1 stuk(s)
Tomaat
40 gram
Slamix met erwtenscheuten
15 gram
Pesto genovese
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
Faites chauffer l’huile d’olive dans la poêle à feu moyen-vif et faites-y dorer la saucisse de porc 2 à 3 minutes de tous les côtés. Pour les grenailles, portez un bon volume d’eau à ébullition dans la casserole et faites-les cuire 8 minutes à couvert. Égouttez-les. Couvrez la poêle de la saucisse et poursuivez la cuisson 8 à 10 minutes à feu moyen-doux. Retournez régulièrement.
Tip: Je kookt de krieltjes voor zodat ze sneller gaar zijn, maar je kunt ze natuurlijk ook meteen bakken! Voeg ook dan de pesto in de laatste minuten toe, anders brandt deze aan.
Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec de la moutarde, le vinaigre de vin blanc et l’huile d’olive extra vierge. Détaillez le poivron jaune et la tomate prune en dés. Mélangez la salade, le poivron et la tomate à la vinaigrette dans le saladier. Salez et poivrez.
Disposez les saucisses sur les assiettes. Ajoutez les grenailles à la poêle des saucisses et mélangez-les au pesto. Salez et poivrez selon votre goût.
Servez les grenailles au pesto sur les assiettes avec la saucisse de porc. Accompagnez de la salade.
Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten (onze belangrijkste energiebron), kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.