Gerookt paprikapoeder en gedroogde jalapeño geven deze chili sin carne veel smaak en diepgang - zelfs vleesliefhebbers zullen van dit gerecht genieten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ blik(ken)
Linzen
4 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Passata
70 gram
Maïs in blik
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Groene paprika
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige ui gebruik je voor de salsa in stap 3. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.