Christmas - Second Course - Veggie Soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Christmas - Second Course - Veggie Soup

with a fresh gremolata and Gruyère toast

Labels:
Veggie
Allergenen:
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Aardappelen

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

¾ stuk(s)

Prei

5 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

½ stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

25 gram

Geraspte gruyère DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 ml

Room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

½ el

Olijfolie

2 el

Extra vierge olijfolie

250 ml

Zoutarme groentebouillon

1 tl

Wittewijnazijn

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4496 kJ
Energie (kcal)1075 kcal
Vetten86 g
waarvan verzadigd36.8 g
Koolhydraten51.5 g
waarvan suikers10.5 g
Vezels14.4 g
Eiwitten20 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Soeppan met deksel
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Staafmixer
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4