Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Gele currykruiden
200 gram
Champignonmix
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
20 gram
Gezouten pinda's
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ el
Zonnebloemolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.