Vanavond staat er een steak op het menu. Je serveert hem met de zwarte-pepersaus in je box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Duitse steak haché
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Ui
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Verdeel de ui dan over de hele pan. Bak in de volgende stap de Duitse biefstuk in een tweede pan.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een pan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.