De Italiaanse Alfredo di Lelio bedacht dit gerecht begin vorige eeuw en serveerde het vol trots in zijn restaurant in Rome. Zijn gasten, vooral Amerikaanse toeristen, kwamen speciaal voor dit recept naar zijn restaurant. En dat begrijpen wij wel - deze pasta is romig, kazig en staat zó op tafel. In plaats van de linguine die Alfredo gebruikte, hebben we gekozen voor penne. De buisjes vullen zich met de saus, zo is elke hap een perfecte combinatie van alle smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Penne
180 gram
Broccoli
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij hierop? Gebruik dan 70 g penne per persoon en 50 ml slagroom. De overige penne kun je gebruiken in een pastasalade voor lunch en de slagroom in een soep.