Waar of niet waar? Pasta Alfredo is ontwikkeld door een Italiaanse chef genaamd Alfredo om zijn vrouw beter te laten eten. (Het juiste antwoord is: waar.)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Penne
180 gram
Broccoli
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ stuk(s)
Ui
¾ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: 1. Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 70 gram penne en 50 ml slagroom per persoon. De overige penne kun je de volgende dag gebruiken in een pastasalade en de slagroom kan in een soep. 2. Kookt de pasta snel droog? Voeg dan wat extra water toe tijdens het koken.
Tip: Vind je de saus te waterig? Draai het vuur iets hoger en kook de saus iets langer in zonder deksel.