Je maakt deze pasta af met zelfgemaakte kruidenroomkaas. Deze bereid je met roomkaas en verse peterselie en basilicum.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
30 gram
Rucola en veldsla
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
200 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.