De tortilla’s van No Fairytales bestaan voor wel 45% uit groenten! Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels en geven ze je gerecht extra kleur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
70 gram
Maïs in blik
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
2 stuk(s)
No Fairytales worteltortilla
15 gram
Geraspte cheddar
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
25 gram
Biologische zure room
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Witte balsamicoazijn
Préchauffez le four à 200°C. Égouttez le maïs. Émincez finement l’oignon rouge. Faites chauffer l'huile d'olive dans la poêle à feu moyen-vif. Faites-y cuire l'oignon la moitié du maïs 1 à 2 minutes. Ajoutez le poulet haché et 1/2 sachet d’épices mexicaines par personne, puis faites cuire 2 à 3 minutes en émiettant.
Tip: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en ja, cacao!
Ajoutez la passata et poursuivez la cuisson 2 à 4 minutes. Garnissez les tortillas du mélange à base de viande et de passata. Pliez les tortillas et disposez-les les unes à côté des autres dans le plat à four. Saupoudrez-les de cheddar et enfournez-les 5 à 10 minutes.
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan vitamine A, C, en E én lycopeen? Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Pendant ce temps, coupez la tomate en dés. Dans le saladier, préparez la vinaigrette avec, par personne : 1 cc de vinaigre balsamique blanc et 1/2 cs d’huile d’olive vierge extra, du sel et du poivre. Juste avant de servir, mélangez la tomate, la salade et le reste de maïs.
Servez les enchiladas sur les assiettes. Accompagnez-les de la salade et de la crème aigre.