Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe)
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout