De kalfsstoof is gekruid met rozemarijn en laurier. Hij is bereid met lokaal kalfsvlees dat langzaam is gegaard voor een extra mals resultaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Italiaanse groentemix
150 gram
Kalfsstoof
1 stuk(s)
Laurierblad
1 takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Biologische ontbijtkoek
250 gram
Aardappelpuree
2 plak(ken)
Ontbijtspek
125 gram
Kastanjechampignons
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
30 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten Selderij)
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
3 tl
Mosterd
75 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
[Plantaardige] boter