Sjalotten zijn iets delicater en hebben een verfijndere smaak dan gewone uien. Je kunt ze dus op vrijwel dezelfde manier gebruiken, en met heel weinig moeite je gerecht naar een hoger niveau tillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Witloof
½ stuk(s)
Sjalot
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
175 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat witloof haar kleur dankt aan het feit dat de bladeren het zonlicht niet zien? Hierdoor produceert de plant geen chlorofyl of bladgroen, wat witloof een groene kleur zou geven.