Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rode biet
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Appel
⅓ head
Botersla
½ blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat Vis)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.