Frisse wraps met tonijn, appel en avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisse wraps met tonijn, appel en avocado

Frisse wraps met tonijn, appel en avocado

met koriander, munt en lente-ui

Je hebt niet veel nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de combinatie van hartige ingrediënten met appel.

Allergenen:
Vis
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ blik(ken)

Tonijn in water

(Bevat Vis)

¼ bosje(s)

Lente-ui

5 gram

Verse koriander en munt

1 stuk(s)

Little gem

½ stuk(s)

Avocado

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ stuk(s)

Appel

Zelf toevoegen

1.25 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2832 kJ
Energie (kcal)677 kcal
Vetten37.9 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten59.4 g
waarvan suikers13.2 g
Vezels9.1 g
Eiwitten22.3 g
Zout2 g

Benodigdheden

Grote kom

Instructies

1
  • Snijd de lente-ui in dunne ringen.
  • Snijd de koriander en munt grof.
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in schijfjes.
  • Giet de tonijn af.
2
  • Voeg de tonijn toe aan een grote kom.
  • Voeg de mayonaise, de lente-ui, koriander en munt toe en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Verwijder de harde kern van de little gem en trek de bladeren los van elkaar.
4
  • Leg 2 - 3 littlegemblaadjes in het midden van elke tortilla.
  • Verdeel de tonijnsalade, appel en avocado over de tortilla's.
  • Rol de tortilla's op en snijd voor het serveren doormidden.