Wist je dat sperziebonen, oftewel prinsessenbonen, officieel behoren tot de peulvruchten? Toch worden ze beschouwd als groente door de gelijkende gezondheidsvoordelen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
50 gram
Gebroken sperziebonen
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
65 gram
Champignons
50 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2.5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1.25 el
[Plantaardige] boter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Dek eventueel de pan af om de kaas sneller te laten smelten.
Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium.