Mensen eten al bijna 4000 jaar knoflook! Geen wonder dat het een hoofdbestanddeel is van zoveel gerechten en in keukens van over de hele wereld.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Italiaanse groentemix
(Kan bevatten Selderij)
30 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
0.13 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!