Receptontwikkelaar Chiara: "Voor risotto mag je mij altijd wakker maken! Een goede risotto is smeuïg met een 'al dente' rijstkorrel. Deze vegetarische versie is hoog op smaak dankzij de ovengeroosterde paprika's, het gerookt paprikapoeder en de verse geitenkaas."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Tomaat
⅓ tl
Gerookt paprikapoeder
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout