Deze varkensfilet draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor een lokaal, verantwoord en vooral smaakvol stukje vlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
5 gram
Verse dille, munt & bladpeterselie
25 gram
Spekreepjes
25 gram
Kruidenroomkaas
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
Varkensfilet
25 gram
Doperwten
50 gram
Peultjes
6 gram
Geraspte pecorino DOP
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 el
Olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Je mengt de champignons straks met roomkaas, voor de vulling van het varkensvlees. Snijd ze dus goed fijn.
Tip: Gram varkensfilet - oventijd 150 g - 8-10 min. 300 g - 12-14 min. 450 g - 14-16 min. 600 g - 16-18 min. 750 g - 18-20 min. 900 g - 20-22 min.
Tip: Venkelloof geeft een frisse, anijs-achtige smaak aan de mayonaise. Zit er geen loof aan jouw venkel? Voeg dan een beetje van de bladpeterselie of een tl mosterd toe.