Met dit gerecht zet je in slechts 20 minuten meer dan 340 g groente per persoon op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
¼ head
Romaine
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
4 ml
Olijfolie met rozemarijn
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!