Witte kaas over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige witte-kaasblokjes – in olijfolie blijft witte kaas namelijk langer goed!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ stuk(s)
Little gem
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak de ui dan kort mee met de kip.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!