Koolrabi recepten
Dankzij de zachte, zoetige en bijzonder aromatische smaak van koolrabi kun je deze in tal van gerechten verwerken. Laat je inspireren door de koolrabi recepten van HelloFresh.
Beste koolrabi recepten van HelloFresh
Kipgyros koolrabi recepten
Laat je inspireren door HelloFresh en ontdek de kipgyros koolrabi recepten.Couscous koolrabi recepten
Laat je inspireren door HelloFresh en ontdek de couscous koolrabi recepten.Sorry, we konden geen recept vinden voor “koolrabi-stamppot”
Veelgestelde vragen over koolrabi recepten
Wat is er gezond aan koolrabi?
Koolrabi bevat boordevol vitamine C en is rijk aan onder andere calcium, kalium, magnesium en voedingsvezels.
Kun je het blad van de koolrabi ook eten?
Ja, het blad van de koolrabi kan worden gegeten en is zelfs rijk aan vitamine A.
Is koolrabi een vergeten groente?
Ja, koolrabi kan als een vergeten groete worden beschouwd. Andere vergeten groente zijn bijvoorbeeld aardpeer en raapstelen. Maar een goede definitie van vergeten groenten bestaat eigenlijk niet.
Is koolrabi hetzelfde als knolraap?
Nee, koolrabi en knolraap zijn twee verschillende groenten. Koolrabi is geen wortel, maar een knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. En rauwe koolrabi smaakt een beetje als selderij. Knolraap, daarentegen, groeit onder de grond en smaakt wat radijzig.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten