Hoisinsaus is een typische dikke, bruine, zoete Aziatische saus. Je kan het gebruiken om te marineren, glaceren en als dipsaus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Lente-ui
10 gram
Gezouten pinda's
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
1.5 el
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: 1. Je serveert de bosui rauw in stap 3. Houd je hier niet van? Bak het witte deel van de bosui dan mee met de kippendij. 2. Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen, win-win-win dus!
Tip: Heb je veel komkommer over? Meng deze dan met de overige zoetzure wortel voor een frisse salade ernaast.