Hoewel hotdogs zeer populair zijn in Amerika, hebben ze hun roots in Duitsland. Meer bepaald in Frankfurt, waar de eerste worsten volgens historici al in de vijftiende eeuw gemaakt werden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)
200 gram
Aardappelen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Wittewijnazijn
¼ el
Suiker
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan de helft van de aardappelen. De overige aardappelen kun je op een andere dag deze week verwerken in een salade of ander gerecht.