De kabeljauw is met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient hij het MSC-keurmerk voor duurzaam gevangen vis.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
25 gram
Biologische zure room
100 gram
Pastinaak
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Wist je dat deze maaltijd per portie meer dan 250 gram groenten bevat? En dat voor minder dan 650 kilocalorieën!
Tip: Tijd besparen? Ga terwijl de rode ui bakt alvast verder met de volgende stap.
Tip: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium – een belangrijk mineraal voor de schildklier, de stofwisseling en voor de groei van kinderen.