De kalfsstoof is gekruid met rozemarijn, kruidnagel en citrusschil. Hij is bereid met lokaal kalfsvlees dat langzaam is gegaard voor een extra mals resultaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Italiaanse groentemix
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Laurierblad
1 takje(s)
Verse rozemarijn
250 gram
Aardappelen
25 gram
Spekreepjes
125 gram
Kastanjechampignons
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
30 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten Selderij)
50 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
0.15 tl
Gemalen kaneel
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
3 tl
Mosterd
75 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Bloem
1.5 el
[Plantaardige] boter