Kervel over? Maak met de staafmixer een kervelpesto! Mix de kervel met walnoot, knoflook, pijnboompitten en Parmigiano.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
¾ stuk(s)
Prei
100 gram
Aardappelen
30 gram
Verse kervel
40 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
450 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het groene loof van de prei kan wat stugger zijn waardoor de soep minder glad wordt. Snijd het daarom goed fijn of laat een deel hiervan achterwege.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Heb je een oven met grillstand? Grill het broodje dan aan het eind tot de kaas begint te borrelen en een mooie goudbruine kleur begint te krijgen.