Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipfiletblokjes
1 stuk(s)
Paprika
20 gram
Gezouten pinda's
15 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
2 stuk(s)
Lente-ui
75 gram
Bruine snelkookrijst
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
1.5 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.