Naast gewone rijst, gebruik je bloemkoolrijst – die is niet alleen sneller gaar, maar het is ook een makkelijke manier om extra groente binnen te krijgen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ zakje(s)
Gele currykruiden
90 ml
Kokosmelk
100 gram
Bloemkoolrijst
(Kan bevatten Selderij)
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Dit gerecht bevat al specerijen - proef goed voordat je zout toevoegt.
Weetje: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor onder andere gezonde darmen.