Fajita is een echte tex-mex klassieker. Tex staat voor Texas, en de keuken behoort tot de Tejanos - de Spaans-Mexicaanse bewoners van deze staat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Kip met fajitakruiden
3 stuk(s)
Witte tortilla
15 gram
Geraspte cheddar
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Verhit de olijfolie vast als je op de helft bent met snijden. Dan is de olie goed op temperatuur en kun je gelijk gaan bakken.
Tip: Wist je dat avocado een positief effect heeft op je cholesterolgehalte? Dit komt doordat de vrucht rijk is aan gezonde onverzadigde (plantaardige) vetten, die je hart en bloedvaten gezond houden.
Tip: Warm de tortilla's naar wens op in de oven of magnetron.