Wist je dat bulgur Turks is voor gort?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Citroen
85 gram
Bulgur
100 gram
Kipshoarma
50 gram
Biologische volle yoghurt
0.99 tl
Paprikapoeder
1 el
Zonnebloemolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze citroen is biologisch en ziet er daardoor misschien niet helemaal uit zoals je gewend bent. Dit heeft geen invloed op de smaak en je kunt de schil van deze citroen hierdoor zonder zorgen gebruiken.
Tip: Wist je dat dit recept 2/3 van de ADH vezels bevat? Vooral de bulgur en de sperziebonen zijn vezelrijk.