In dit gerecht gebruik je pruimtomaat. Deze Mediterraanse tomaat geeft een volle, zoete en kruidige smaak aan de tabouleh.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Sperziebonen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
¼ stuk(s)
Limoen
0.99 tl
Paprikapoeder
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
100 gram
Kipshoarma
50 gram
Biologische volle yoghurt
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
150 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat dit gerecht de helft van de ADH vezels bevat? De voornaamste bron is de bulgur, aangevuld door de 200 gram groente. Vezels zijn goed voor je darmflora en dat zorgt weer voor een sterke weerstand en een energiek gevoel. Daarnaast voel je je door veel vezels langer verzadigd.