De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Basmatirijst
2 cm
Verse gember
2 stuk(s)
Lente-ui
¼ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel met cornflakes
(Bevat Gerst, Soja, Tarwe Kan bevatten Mosterd)
stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat Tarwe, Gerst, Soja Kan bevatten Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Wil je extra snel zijn? Gebruik dan een waterkoker.
Tip 2: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.