Vandaag bereid je een vegetarische variant op lahmacun. Dit gerecht zet je al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Vegetarisch gehakt
2 stuk(s)
Libanees flatbread
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½
Tomatenpuree
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode paprika
½ zakje(s)
BBQ-rub
40 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd bevat door de grote hoeveelheid groente veel vezels en is door de mayonaise rijk aan onverzadigde vetten. Beide dragen bij aan een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van je hart en bloedvaten.