Hoewel de tomaat misschien bekend staat als een groente, ligt het toch anders. Plantkundig gezien is de tomaat namelijk een vrucht, ofwel een fruitsoort.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spekreepjes
75 gram
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
10 ml
Basilicumcrème
20 gram
Rucola en veldsla
90 gram
Penne
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: De knoflook geeft smaak af aan de saus, zonder te overheersend te zijn.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!