Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ bosje(s)
Lente-ui
10 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
70 gram
Maïs in blik
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paksoi
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.