Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix en bieslook

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van de Pastafabriek wordt met liefde bereid, met speciaal Italiaans meel en een vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:
Speciaal ingrediënt
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Tarwe
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe)

2 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

75 gram

Culinaire room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)

20 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4194 kJ
Energie (kcal)1002 kcal
Vetten66.5 g
waarvan verzadigd30.1 g
Koolhydraten59.8 g
waarvan suikers8 g
Vezels9.1 g
Eiwitten44.2 g
Zout3.8 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Snipper de ui.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Breng water aan de kook in een ruime pot voor de ravioli.
  • Verhit 1/2 el boter per persoon in een pan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin.
Groenten bakken
2
  • Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten.
  • Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
  • Kook ondertussen de ravioli 5 - 6 minuten. Bewaar wat van het kookvocht, giet daarna af en laat uitstomen. 
Saus maken
3
  • Haal de worstjes uit de pan. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan.
  • Voeg de culinaire room en 30 ml kookvocht per persoon toe. Meng goed.
  • Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten indikken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd ondertussen de worst in sneetjes.
  • Snijd of knip de bieslook fijn.
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus en de worst eroverheen. 
  • Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Garneer met de pecorino en de bieslook.

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.