Main course - fish - 2 sdes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Main course - fish - 2 sdes

with crunchy Roseval potatoes & glazed rainbow carrots

Allergenen:
Vis
Amandelnoten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Mosterd
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd1 uur
Oventijd1 uur
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Rosevalaardappelen

400 gram

Zalmfilet

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Sperziebonen

¼ stuk(s)

Granaatappel

½ stuk(s)

Citroen

1 takje(s)

Verse rozemarijn

10 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

10 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

15 gram

Panko paneermeel

(Bevat Tarwe)

1 zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

100 ml

Room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Citroenmayo met zwarte peper

(Bevat Eieren, Mosterd, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

30 gram

[Plantaardige] boter

1 el

Olijfolie

½ el

Bloem

50 ml

Zoutarme groentebouillon

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)7141 kJ
Energie (kcal)1707 kcal
Vetten126.5 g
waarvan verzadigd44 g
Koolhydraten77.5 g
waarvan suikers13.2 g
Vezels21 g
Eiwitten55.4 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Pan
Kleine kom
Bakplaat met bakpapier
Aardappelstamper
Kom
Keukenpapier
Steelpan

Instructies

1
2
3
4
5
6