Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Indiase dahlsoep
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Indiase dahlsoep

Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Indiase dahlsoep

2 x 1000 ml | 7 - 8 porties | met naanbrood met kruiden

Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Allergenen:
Soja
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse tomatensoep met gehaktballetjes

(Bevat Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Lupine, Vis, Noten, Selderij, Eieren, Mosterd, Soja, Pinda's, Sulfiet)

1000 ml

Verse Indiase dahlsoep

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Gluten, Sulfiet, Soja, Eieren, Selderij, Noten, Vis, Pinda's, Lupine)

2 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4253 kJ
Energie (kcal)1017 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd24.9 g
Koolhydraten113.5 g
waarvan suikers28 g
Vezels18.4 g
Eiwitten34 g
Zout10.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de naan 5 - 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.