Het voordeel van gember is dat je het lang kunt bewaren. In een afgesloten zakje in de koelkast kun je ongeschilde en ongesneden gember zo’n 3 tot 4 weken bewaren. Je kunt het ook prima invriezen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Citroen
1 tl
Verse gember
20 gram
Dadelstukjes
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
½ zakje(s)
Ras el hanout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken, of gebruiken om je belegde boterham te garneren.