De kruiden die dit gerecht kleur geven zijn gedroogde chili, jalapeño en gerookte paprika - samen maken ze van deze vegetarische linzenstoof een feestelijke maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
140 gram
Maïs in blik
⅓ blik(ken)
Linzen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½
Tomatenpuree
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
50 gram
Biologische zure room
25 gram
Geraspte cheddar
75 gram
Pittige tortillachips
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
Tip: Wist je dat dit gerecht de helft van de ADH vezels bevat? De voornaamste bron is de linzen, aangevuld door de ruim 250 gram groente. Vezels zijn goed voor je darmflora. Een gezonde darmflora zorgt voor een sterke weerstand en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte. Daarnaast voel je je door veel vezels lang verzadigd.