Om een frisse draai te geven aan dit Midden-Oosterse gerecht, bereid je zelf een yoghurtsaus met verse bladpeterselie en citroensap.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode paprika
5 gram
Verse bladpeterselie
25 gram
Biologische volle yoghurt
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op z'n best: lekker mals en krokant!