Chocolademousse met sinaasappelcoulis (kerst)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chocolademousse met sinaasappelcoulis (kerst)

Chocolademousse met sinaasappelcoulis (kerst)

En geschaafde amandelen

Als het goed is hebben de voorgaande gangen er ook al aan bijgedragen, maar het hoofdingrediënt van het dessert staat erom bekend: chocolade zorgt voor een gelukzalig gevoel. De bittere chocolade vormt een klassieke combinatie met de zoete sinaasappel en het amandelschaafsel biedt de nodige structuur. LET OP: de chocolademousse moet ongeveer 5 uur opstijven in de koelkast.

Allergenen:
Soja
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMoeilijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Hands Off pure chocolade

(Bevat Soja)

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

100 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Perssinaasappel

20 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

3 el

Suiker

snufje

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

Meer informatie over onze Kerstboxen vind je hier: www.hellofresh.be/kerst