Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Pain naan
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
100 g
Bœuf haché assaisonné aux épices kefta
100 g
Épinards
65 g
Tomates cerises rouges
40 g
Yazzara
(Contient Lait (contient du lactose))
1 cc
Vinaigre balsamique blanc
½ cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
½ cs
Huile d'olive vierge extra
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten.Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Conseil: Si les feuilles d’épinards sont trop grosses, déchirez-les en petits morceaux.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.