Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Naanbrood
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
100 gram
Spinazie
65 gram
Rode kerstomaten
40 gram
Yazzara
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten.Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.