Wist je dat kokosmelk niet direct uit de noot komt? Het witte vruchtvlees van de kokosnoot wordt namelijk eerst met water gemengd en vervolgens uitgeknepen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Lente-ui
60 gram
Kastanjechampignons
50 gram
Peultjes
½ zakje(s)
Gele currykruiden
¼ stuk(s)
Limoen
75 ml
Kokosmelk
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paprika
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Is het lastig om 50 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.
Tip: Sommige peultjes hebben draadjes. Deze kun je makkelijk verwijderen bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.