Kokosmelk voegt een romige en rijke textuur toe aan curry's met een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans, versterkt smaken en geeft het gerecht een zachte, luxueuze consistentie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Lente-ui
125 gram
Kastanjechampignons
50 gram
Peultjes
½ zakje(s)
Gele currykruiden
¼ stuk(s)
Limoen
75 ml
Kokosmelk
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paprika
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.
Tip: Sommige peultjes hebben draadjes, dus verwijder deze bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.