Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pikant gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Sesamzaad, Noten)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Eieren)
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten Selderij)
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Doe dit vlak voor het bakken zodat het vegetarische gehakt krokant wordt.