Parelcouscous is ontstaan ter vervanging van welk destijds schaars product? (Het juiste antwoord is: Parelcouscous is ontstaan in de jaren 50, als alternatief voor rijst.)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
70 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Chorizoblokjes
40 gram
Cranberrychutney
40 gram
Mesclun
⅓ stuk(s)
Avocado
naar smaak
Peper en zout
175 ml
Zoutarme groentebouillon
¾ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
Tip: Rode ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Tip: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft dus een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.