Smeer de bovenkant van het bladerdeeg voor het bakken in met een laagje geklutst ei, zo krijgt de pastei een feestelijk glimmend korstje!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
10 gram
Hazelnoten
65 ml
Rode wijn
(Bevat Sulfiet)
150 gram
Kalfsstoof
1 stuk(s)
Laurierblad
200 gram
Aardappelen
100 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Handsinaasappel
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe, Gluten)
20 gram
Veldsla
stuk(s)
Leffe 0.0%
0.15 tl
Gemalen kaneel
1 tl
Bloem
2 tl
Mosterd
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie