Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
7.5 gram
Knoflookpuree
½ stuk(s)
Courgette
90 gram
Casarecce
50 gram
Gesneden ui
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
50 gram
Paprikareepjes
20 gram
Semi-gedroogde tomaten
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3 ervan in dit gerecht. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Snijd eventueel de semi-gedroogde tomaten eerst klein.
Tip: Is de saus heel vochtig? Zet het vuur dan hoog en kook verder zonder deksel, zodat het water iets verdampt.